Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar falas: Gjeneroni orare dhe vlerësime në TeamSystem CPM nga modelet e modelimit 3D që ndodhen në cloud, pa gabime

28 October 2020 / 14:30 - 15:30

Online

Gjeneroni orare dhe vlerësime në TeamSystem CPM nga modelet e modelimit 3D që ndodhen në cloud, pa gabime

Menaxhimi dhe planifikimi i projektit tuaj të ndërtimit në kohë dhe përmes burimeve me WBS (Struktura e Ndarjes së Punës), Gantt Diagram dhe pamjes virtuale të modelit të ndërtesës”

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë dhe falas, kërkohet regjistrimi. Regjistrohu tani!

14.30/15.30 CET – Central Europe Time