Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Gjeneroni orare dhe vlerësime në TeamSystem CPM nga modelet e modelimit 3D që ndodhen në cloud, pa gabime

10 June 2020 / 10:00 - 12:00

Online

Gjeneroni orare dhe vlerësime në TeamSystem CPM nga modelet e modelimit 3D që ndodhen në cloud, pa gabime

Menaxhimi dhe planifikimi i projektit tuaj të ndërtimit në kohë dhe përmes burimeve me WBS (Struktura e Ndarjes së Punës), Gantt Diagram dhe pamjes virtuale të modeli

Partecipation is open for all and free of charge, signing up is required. Subscribe now!

10.00/12.00 CET – Central Europe Time